Awwwww...king kong




Title : King kong kong : idola apabila maiden (what????)
Medium : Mouse and photoshop blank page
Technique : select brush + left click + draw

Cuba anda yg diluar sana bayangkan apa yang aku cuba sampaikan?
Hmm..dalam sekelip mata telahan anda pasti:

Anonymous : wow! Cute la…colorful lagi..

Setelah 2min :

Anonymous : eh! Kenapa king kong kaler purple?
Aku : kaler purple? Ingatkan td aku wat kaler pink? Damn!
Anonymous : bukan barney je ke kaler purple?
Aku : btol jugak tu..what da heck! Aku soh ko fikir apa yg aku cuba sampaikan. Bukan soh cari perbezaan. GOBLOK!

Setelah lame menelaah (approximately 10min) :

Anonymous : aku surrender…kau terlalu art.
Aku : baru kau tahu! Hehe!

Actually, to be frank…aku lukis ni sbb time tu baru lepas tgk movie king kong sekitar 2 tahun lepas la, cerita agak bagus, tp aku hampir terlelap mgkin sbb jln cerita yg sama dgn cerita2 king kong yg previous..
So, untuk mengelakkan aku tertido sbb tiket RM12 (btol cekik darah) utk dapat tgk monyet gemok tu, aku mula wat cerita dlm otk sendiri..

King kong yg gay…hehe! Maybe jln cerita akan jadi lebih menarik xmcm yg dulu2.
Bayangkan king kong tu sebut ~Fabulous! Sambil tgn dihayun dari paras atas kepala hingga ke paras pinggang sambil jarinya dipetik-petik…kaler faveret dia "turqoise" very the gay you know..heh!. Tak pun, masa dia panjat bagunan and kene tembak, dia jerit "ape tembak2 ni bang~ sakit I tau?" dan yg penting mesti time tu dia tak culik si gadis, sebaliknya pasti sukar dia buat pilihan antara Elton John dan George Michael. Hehe! Sumpah! aku tak nak gelak tp aku trus telefon en oscar, soh dia bg award best film of the year. heh!

at least there's something funny about overweight animal..enjoy

Smelly footnote: background and colour by paktua yg tiba2 dtg menyibuk.

1 comments:

  1. bunny said...:

    sumer tu artwork ko eh?suke ar..tp yg aku tgk kat opis tu lg cantek..derma ar kat aku sket..tp yg tak d publish kat cni la..hehe..