Mentari Ink!






Title : Mentari Ink (episode satu)

Medium : graphic marker, betis ku yang kering dan fon K1880i (sonyErikson)

Technique : keluar berseluar pendek dan nampak cool




Welcome to Mentari Ink!


Tattoo palsu kita pada kali ini bertajuk, “Tangan dan ros berduri, darah itu pemberi masin kehidupan”.

Tiada sentimental value pada pemilik, sekadar mahu berangan.


Sekian sahaja episod kali ini.


*************************************************************************************



Apa yang bakal kamu baca ini adalah kisah benar, jangan sekali-kali berasa doubtful.

Kejadian bertempat di dalam lif Mentari Court, menuju ke tingkat ber”feng shui” kaya, tingkat LAPAN.



Pakcik : Tingkat berapa dik?


Aku : Lapan pakcik, takpe saya boleh tekan sendiri.


Nigger 2 org : nuga nuhga\kakakllmsms klu…kluk (bahasa pasar uganda)


TING! ( Disini, watak pakcik tadi tamat) Lif tutup semula dan terus menuju ke tingkat 8


Nigger satu : Hey! Man?


Aku : Hey! What’s hot?


Nigger satu : Are you Chinese? (muka curios, sambil pitchingnya agak tinggi dihujung soalan)


Aku : Are you drunk or colour blind? Just look at my skin colour and hair then justify.


Nigger dua : dude! you’re sick, you’re Chinese with afro hair..cool!


Aku : F…… (TING! Sampai dah,)






P/S :: Cuba tengok gambar kecil di sudut kiri windows anda, mamat kacak berbaju belang itu, sampai saat ini masih kurang percaya. Dia kini sudah cerah (dan bertatoo).




19 comments:

  1. Fathul said...:

    Aku rasa mamat nigger tu, either tersangat drunk or mmg buta warna...keh3...

    cayalah Mr. afro chinaman!!!! Super Coolll!!!~~~:D

    Mahu autograph!!!! tato super chinese Afroman satu, inked dkat belakang badan!!! :p

  1. axe said...:

    depa spot on din. tepat dan bernas. dan ironik. tattoo hg hawt

  1. cip! said...:

    oi..
    tattoo gajah..
    cepat hasilkan!!

  1. Don Corleone said...:

    nanti aku soh hang design tatoo aku.. dan din, aku rasa diorang perli hang!! hahah

  1. John Hafiz said...:

    Lawa! Kalau aku boleh buat tatu macam ni...aku lupakan fishing hat, hadiahkan kepada seorang vokalis band porno.

  1. :: ShikiN :: said...:

    sejak bile jadi chinese? 2 menandakan kamu kena tukar nama samaran "mydin" 2 ke "lengzai"....hik hik... berkenan kot dorg 2 dgn kamu...

    abis dgn kaki2 dilukis nya,kemaruk betol... ;P pasni lukis 1 bdn pastu post kt blog without anything dat cover ur body...mesti laku punya blog kamu...haha...

  1. :: ShikiN :: said...:

    jgn mara ye,just kidding... (^_^)
    nanti saya blanja shikin mcdeluxe...

  1. CoffeeHolic said...:

    haha

    ni kes berat ni

    ape pon

    cantik

    tapi gerun:)

  1. fathul: niggers tu aku rasa mmg bersikap jujur. kamu trima kenyataan seperti saya terima gn redha.
    nanti aku lukis muka johnny depp blakng bdn kamu ye..jgn ribut2!

    axe: tattoo aku hawt sbb aku.....sila sambung ayat (pembayang: panas sgt!)

    cip!: nnt aku lukis kat area pangkal rahim hang, belalainya sdia ada....versi 3D. hehe!

    don corleone: kalau tattoo hang tu ialah ejaan nama hang, maka aku tolak.
    sampai sekarang masih belum fasih taip nama hang. don corlesjahndm dem!

    john hafiz: aku tahu kamu taip sambil pandang tempat lain dan sambil lewa...aku tak terima pujian hang yang berbaur jilatan bontot itu.
    kembalikan fishing hat itu, aku sudah setahun tak fishing ni!

    shikin: cubaan kamu menstripkan tuan blog ini secara terbuka amat mengejutkan. pasti ramai gadis yang baca, taknak tinggalkan blog ni sampai entri sterusnya. sambil mengharapkan mirecle itu berlaku.
    nama chinese saya ialah "Kha chak ho"

    cofeeholic: jgn gerun, cip! lagi menggerunkan dari ini. sila fikir semula.

  1. cip!: untuk tatu gajah itu, aku lukis anak gajah ye, baru kena dgn saiz belalai sedia ada itu.

  1. amer zaman said...:

    yo niggaz...

    susah mau but rambot itu macam ka? (aku niggaz berslang cina)

  1. :: ShikiN :: said...:

    "Kha chak ho"? haha,perasan...

    ape lagi?strip la utk entry seterusnya...mesti rmi gadis yg kagum dengan kebolehan kamu n mesti terpikat...sggup tggu 24 jam nak tengok...huhu!

  1. Wah lau eh!

    Ini leng chai sudah ada tatu meh?

  1. Fareenz said...:

    tersangat niceee!!!

    *tepuk tgn laju2..*

  1. Azlan Dawai said...:

    siot arh
    aku tgk blood main kt wangsa maju
    aku ade perasan kt keting ko ade gmbr
    ingat tatoo betul
    rupenye marker pen
    cibet tertipu aku

  1. amer zaman: wah! rambot ni tak buat, aku tempah! hehe!

    shikin: saya terpaksa menolak tawaran itu, kerana ada satu anggota peribadi yang terlalu giagantic bg tujuan pameran. harap jgn kecewa.

    neem: makaseh! saya tahu saya kacak.

    fareenz: sgt nice je? brilliant plzz...haha! selamat berkenalan.

    coffeeholic: saya tahu saya menyelerakan.

    azlan dawai: tujuan aku berhasil! heheh! thank dtg tgk show budak2 bengong tu. kau mmg ada taste!

  1. CoffeeHolic said...:

    jom coffee?
    hehe

  1. :: ShikiN :: said...:

    ceh! sgt kecewa... :-(

    tgok laki lain strip lagi bagus...

    xfun lagsung la kamu ni... bosan...