Mentari Ink is Back! Allright!


Tangan Kiri :
"Hei! kanan, gua bosan la. Khidmat mencebuk gua belum diperlukan lagi."



Tangan Kanan:
"Kalau macam tu, dengan hikmat cebuk kau dan hikmat suap aku, kita selesaikan masalah kiub pelbagai warna ini."



Tangan Kiri :
"Lu silap dengar tadi. Gua cakap khidmat bukan hikmat."
'
Tangan Kanan :
"Ah! jangan banyak cakap. Buat je la."



Tangan Kanan & Kiri :
"Tadaaa.....!"



Title : Mentari Ink is Back! Allright!
Medium : graphic marker, sepasang paha yang menggeramkan..
Technique : Lebih kurang macam perasan, tapi berat kearah berangan-angan.




Welcome Back to Mentari Ink!

Tattoo palsu kita pada kali ini bertajuk, “Sepasang Tangan yang suka menunjuk-nunjuk”. Pada yang berada di Negara mat Salleh “Hands that love to show off”

Sedikit penjelasan.

Terciptanya idea Tattoo ini berasaskan pemikiran “ Bagaimana mahu tangkap gambar kedua-dua tangan kamu, sedangkan kamu harus menggunakan tangan untuk tangkap gambar?”


Sekian sahaja episod kali ini.
'
'
'
'
'
'
'
P/S :: Owh! Sebelum terlupa, sila jangan ketap atau gigit bibir anda ketika melihat rajah diatas. Saya tahu ianya memang mulus.

18 comments:

  1. dila raden said...:

    serius, kau betul selesaikan permasalahan kiub warna warni tu ke?

    for real?

  1. ko mmg genius lah weh!

    Tuan rasa ko kene mula buat group. pilih insan2 yang berbakat, pastu wat pertubuhan mcm priory of sion.

    pastu ko break news tentang apa2 special. pastu korang dorman balik.

    sure jadi legend!

  1. heretic preacher said...:

    brilliant work.

    u r really one of a kind.

    salut!

  1. Q said...:

    peha..cukur bulu...nk amek pic 2 tgn sedangkan kite gune 2 tgn? pe lg..gune ler tripod! haih....baling manci kt rambut ko tau r..hahaha

  1. haih~

    aku sangat gila ngn tattoo.

    nasib je xleh nk cacah btol2
    huhu~

  1. s H i K i N said...:

    saya mau ketap bibir jugak..

    susahla saya mcmni kamu dh tunjuk peha kat semua org.. haih!!
    ape nak wat, saya pun terpaksa tunjuk jugak la.. muahaha! :D

    Btw,very imaginative and creative..

    p/s: Counting days nampak? (based on previous entry) Hehe!

  1. John Hafiz said...:

    Wei, hang suka kot ni : http://www.sportstoto.com.my/

  1. John Hafiz said...:

    Aku tau. Hang baru beli rubik's tu hang ambik gambaq. Pastu hang selerakkan, hang ambik gambaq. Then, hang susun terbalik.

  1. Helmi Razali said...:

    lepastu, kalau ko nak hilangkan sepasang tangan yang seakan-akan lucah dan cuba meraba peha engkau tu, kau buat apa? Tuang dengan alkohol then sental dengan penggosok periuk ke? Argh, ngilu aku pikirkan.

  1. Dila: serius, ianya boleh dipelajari..internet.

    Caracol: bukan genius la tuan, biasa-biasa aje.
    "otakkapasitirendah" = ada unsur genius ke? hehe!

    heretic: thank a lot.
    appreciate!
    cheers!

    Q: maaf, peha mmg tobat tak penah cukur. happend to be, mmg dia tak punya genetic bulu yang kuat. tripot juga tiada, kerana guna kamera telefon bimbit.
    jgan baling mancis. belajar2 baling duit RM50 sekeping dua. hehe!

    Bijan: ko jangan jadi gila sbb tattoo. tattoo ko pun nanti bleh jadi gila gak. hehe!

    anas: thank.

    shikin:jgn ketib sgt, nnt berdarah tumbuh taring.

    tayangan paha tak sedikit pun berniat mendatangkan ghairah pada sesiapa. jauh lagi untuk tonjolkan imej seksi. tayangan paha secara sengaja dan live adalah yang patut disalahkan.
    btw, thank dear..

    counting days lebih kurang mcm accounting la. hari2 ada short. ;D

    john: no keta abang hang naik!

    john: selama td, hang dok usaha pikiaq mcmna aku buat, dari cuba percaya yang aku bijak. dem! aku bikin jiwa hang kacau...heh!

    syd: terima kasih! ;)

    Helmi: cuma pakai sabun mandi dan sedikit gosokan hujung jari. kadang-kala air liur juga pada kala kecemasan. walla~
    sudah tak serabut lagi kan?

  1. ahmad said...:

    wow,aku baca blog hang

  1. s H i K i N said...:

    mmg dh ada taring pun.. ;)

    "tayangan paha secara sengaja dan live adalah yang patut
    disalahkan"------> mcm perli je?

  1. dean said...:

    beb. aku nak tatoo palsu jahat2 punya dkt bahu boleh?

  1. nuyuljana said...:

    hee~

    respek ko terer main rubik!

    :)