Kejutan!



Title : Kad Harijadi Kejutan
Medium : Paper, pen, and photoshop
Technique : Meniup 25 batang lilin yang bernyala ceria.


Kekasih,

Dua puluh lima tahun,
Cukup menciptakan bidadari,
Yang tiga tahunnya,
Memberi sempurna kepada insan hina.

Terima kasih, beri aku bahagia
Terima kasih, beri aku sempurna

Terima kasih, menjadikan “KITA”
Terima kasih, kau terima kasihku

Ku syukuri kelahiranmu,
Bukan hanya sekali,
Bukan hanya pada hari ini,

Syukurku panjang,
Hingga tiada nanti.


Selamat Hari Lahir "NORASHIKIN BINTI MOHD THAIR"







P/S:: Ini juga merupakan entri Otakkapasitirendah yang ke-100!! Wah~ ironinya.


21 comments:

  1. Dayana said...:

    wah! sangat sweet.

  1. none said...:

    semua boyfriend harus berbakat begini.

  1. This comment has been removed by the author.
  1. Anonymous said...:

    congratz for the 100th entry...

  1. hoho!

    aku doakan korang bahagia wpun aku xkenal korang..
    sgt sweet. btol. mghargai apa yg kita miliki..

    amin..

  1. s H i K i N said...:

    THANK U A BILLION TIMES HONEY!

    best sgt. Hehe! unexpected.
    very nice! appreciate sgt.

    Terima kasih jgk memberi kebahagiaan dan kasih yang xterhingga kepada saya.. thanx b..

  1. John Hafiz said...:

    Aku nak satu. Esok.

  1. fazlen jafar said...:

    nice work..:) love it~~

  1. aVeLeR said...:

    ingatkan untuk aku..

    Norashikin binti ismail

    haha~

  1. naji said...:

    hapy bestday shikin!

  1. John Hafiz said...:

    Babi. Mana kad untuk harijadi aku?

  1. Dayana: Thank

    none: no komen heh!

    elsa: ya, beberapa kali saya ada mendendangkan lagu lucky pada beliau. haih!

    anon: hanya kamu yang paling pandai beri komen. hehe!

    bijan: amin..terim kasih encik. ada kesempatan kita akan bertemu.

    shikin: welkam sejuta billion! syukurlah strategi menjadi..huuh!
    saya akan lakukan apapun sebaik mungkin, utk sekelumit senyuman dari kamu. semoga dicucuri rahmat tuhan..

    john hafiz: maaf, baru baca komen ari ni (yakni sehari selepas kamu komen)tunggu taun depan, tu pun kalau kamu yang set kan reminder dkt fon saya.

    fazlen: thank..nice aje? nasi2 xde? hehe!

    avelar: maaf, terperasankan kamu. he!

    naji: ye..hepy birthday shikin!

    john hafiz: kamu sebut babi..tunda kad lagi dua tahun! muktamad

  1. John Hafiz said...:

    Bukan hari jadi aku pun. Cuma, nak satu kad yang ditujukan untuk aku. Tak kesah wish apa pun.

  1. Anonymous said...:

    sangat sweet!!!!!!! terlalu malang untuk saya yang baru kehilangan bf ini. harap semua lelaki creative bergini

    -yaya-

  1. romantik nyee
    aha
    happy belated to ur fiance

  1. n u t t said...:

    telah di link kn
    sbb aku rasa sgt comel

    thanks

  1. dominique said...:

    wahh! bestnyerrr!!

  1. MaZnIe said...:

    sgt cute n sweet..untung gf awk dpt awk tau...hehehe...kalo sy ni..sy je yg suka buat semua grafik ni..bf sy tgk je..huh..

  1. BingBong said...:

    kau pelukis yang babi...aku mahu ambil kau sebagai pet..supaya kau bole lukis untuk anak-anak aku dan mereka akan mendapat A dalam lukisan..weh! mana kad jemputan nih??ikhlas ka tak??hohohoho

  1. Z said...:

    ala bestnya dapat fiancee artistic :p