Otakkapasitirendah Pandangan Dari Awan



Ini LOGO, seeloknya diletakkan seperti header mukasurat diatas? (Kelihatan penulis mengalami kesukaran meletakkan ia ngam-ngam dalam kotak disediakan) Parkinson mungkin. Bukan Parkson!







Atau letak atas baju? Hitam..Fuh~









Kalau kaler merah pula? Peh! Apakan daya?





P/S:: Pa Cite~? Pe de hal? Pe la lu?

8 comments:

  1. 2 je perkataan.. semat giler

    baju itam tu ada wat sale x?

  1. axe said...:

    nice din. dah kluaq jgn lupa bagitau.

  1. dila raden said...:

    jual ke wehh

    jangan mahal-mahal, aku belum kerja

  1. (¯`•¸·´¯) s H ï K î Ñ (¯`·¸•´¯) said...:

    very stylish!

    nnti ade kuar baju eh? nak free boleh.. boleh la? boleh eh? eh? eh? hehe..

  1. garbage said...:

    buat design kat baju melayu/baju batik la pulak

  1. Neem: suka perkataan nice..heh!

    Bijan: 2 je perkataan..belum buat. nnt papehal saya war-warkan.

    axe: hehe! aku safe saiz "s" untuk hang. itu pun KALAU keluar la.

    dila: belum lagi, tgh fikir harga..RM120 atau RM129.99? haha!

    shikin: harap2 la dia jadi keluar ye..itu semua KALAU yang terlalu besar.

    garbage: aku buat design utk sarung bantal je.

  1. haq said...:

    afro..
    aku buat sticker kereta boleh?