Aku Tak Tahu Tajuk bagi Benda Ini


Title : Aku Tak Tahu Tajuk Bagi Benda Ini
Medium : Paper, pen, marker dan juga sedikit photoshop
Technique : Kalau diterbalikkan gambar ni, posisi tangan adalah seperti mahu buat bayang burung depan cahaya.


Saya mahu design ini dicapkan pada sehelai T-shirt pagoda dengan tulisan "Aku Tak Tahu Tajuk Bagi Benda Ini".

Jika siapa-siapa rasa caption itu bisa memusnahkan ke canggihan lukisan ini? Sila beri pendapat (konon-konon) bernas kamu itu.

11 comments:

  1. MusangKampung said...:

    hang tengah mood jiwaberdarah ka din?
    ok dari buasir berdarah.

  1. musangkampung: jiwa aku dah tampal plaster gambaq bunga2 lg. haha! hang kot yang masih berdarah? haha! rengkungtekeluaq pun cool gak. tapi tu nama band...adus!

  1. Naji said...:

    heheh x bape nak difahami lahhh..apakahbendanya itu?:B

  1. waa nie memang betul-betul art...

  1. m4ui said...:

    eh ada pelawat baru lah
    haha

  1. alifmimyanun said...:

    jangan dirisau tentang caption itu akan memusnahkan kecanggihan lukisan.
    kerna lukisan itu sendiri memang sudah tidak canggih.

    hah ha ha.

  1. MusangKampung said...:

    weh. aku nak tengok posting ordeal hang. mana?

  1. cucumatlela said...:

    BEHH..memang BEHHH
    blog ini memang mempunyai seni yg tersendiri...kalau boleh sangkut kan elemen ingat pada Allah alangkah CUNnya........apa2pun lu memang BEHHHHHHHH

  1. lukisan hang suma smart beb..
    tajuk- just...
    just giving idea...

  1. aizattarmizi said...:

    dude, ini no akaun aku:
    CIMB
    12 47 00 66 09 55 26

    sori lambat. insyaAllah sampahkarat#2 akan keluar hujung bulan ni/awal bulan ramadan.

    www.sampahkarat.blogspot.com