Puisi Buat Migraine


Title : Puisi Buat Migraine
Medium : paper, pen and photoshop
Technique : Aku lukis dalam tekanan..aku mahu dia keluar dari kota-kota ceriaku.


~@ Puisi buat migraine @~


Migraine/


Sedap/apa/secitera/sengaja/


Mmmm/mempersona/benih/cambah/


debunga/salad/dan/keju/


Ohhh!/sengajakah/runsing/


Permata/Aku/bangkit/dari/mimpi/Ingin/


La/lu/tulis/mahu/kau/migrasi/dariku/kotaku/minda/ceriaku/


Layang/melayang/akutiup/Garam/dan/


Angin/nikotina/tar/20/milligram/


Kedai/apa/yang/sayang/Raksaksa/aku/tulis/


Dalam/sawai/Angan/berubah/sidah/menyahgajah/


Senjatamatapermata/Ingat/lima/empat/tiga/berdua/sorang/saja/


Habis/Napalm/epal/bersambungananjingrakanberbetol/


semak/Embut/hhhhhh/ lemah/aku/lemah/dan/noktah.


13 comments:

  1. naji said...:

    tensen keje?

  1. axe said...:

    yeh bebeh. jelas. one of the better posts.

  1. Ju-Lia said...:

    hye.
    was bloghopping n ended up here.
    sgt suke dgn lukisan2 kat blog ni.
    lukis sndri eh?

  1. Shikin said...:

    migraine pun masih dpt post blog lagi? hebat betol.. neway,it is a gud way to express ur feelings..

  1. ~nurie!~ said...:

    salam encik khamarul..anda memang buat sy kagum! Telalu teruja dengan kekreatifan tangan anda samapi rasa tetiba nak migrain.

  1. Anonymous said...:

    chun ar bro!..lav ur art!!

  1. dayya said...:

    hye.. saya sangat suka karya2 awak... tangan awak itu bentuknya seperti scanner ker? mengapa ia sangat pandai melukis lukisan2 yang sangat indah sebegitu? huhuhuhu...

    =p

  1. axe said...:

    weh. di manakah anda. eh. x kesah di mana anda sebenarnya. di manakah karya anda? -soalan tanpa prejudis ni

  1. Ayun S. said...:

    saudara budeen, apa kata taruk chatbox je kat tepi tu senang sket axe nak follow-up.

  1. tra la la dila said...:

    lama menyepi

    aku mau art!

  1. red said...:

    awesome dude!

  1. red said...:

    kalers cunnest!