Mari Mewarna


Title : On the Phone

Medium : paper, pen, pencil colour and photoshop

Technique : memberi kerja pada trainee


“Khamarul, ada keje tak nak bagi?”


Aku selalu tertekan dengan soalan macam ni..bukan takde kerja aku nak bagi, tapi aku sendiri malas nak memberi..trainee. Nanti-nanti aku gak yang kene ajar macam mane nak buat, aku jugak yang kene check nak betul-betulkan…ish! Lambat!


“khamarul, ada keje tak nak bagi, ape-ape pun takpe?


lagi sekali…terketar-ketar tangan macam penagih tak lepas gian. Teruk dah budak ni..aku kesian. aku selak lautan kertas atas meja aku…jumpa contengan bait-bait jawapan aku masa on phone dengan client tadi. Tak cantik mane, tapi boleh aje.


“Nah! Amik ni kau kaler….”




Penilaian aku: 3 out of 5


2 comments:

  1. Trainee MF said...:

    hoi kham!!
    cis!!at least aku mtk keje okkkkk..aku nk menuntut ilmu!!
    kang sat g ko gak terkemut2..
    "weh ko ade keje ak?
    haaaaa tolong aku watni..
    senang je..sikit je... "

    cit busuk je

  1. Anonymous said...:

    wah trainee dh ade keje baru yer incik afro...haha