Review blogger ternama bernama....


Title : Primajohnna
Medium : Photoshop and brushes
Technique : Ukur lilit pinggang yang mengejutkan!



John Hafiz. Nama yang tidak perlu diterangkan lagi, umum mengetahui penulisannya yang berunsur jenaka + bimbo + dibenci, (that is so 2008 ~ ).Dari segi perwatakannya, dia sarat dengan isi yang terbonjol di kantung perutnya.

Selaku penulis blog yang ternama, amalan seperti menukar link blog adalah mainan biasa beliau dan golongan pandai tulis ini. Malah, John Hafiz cuba menggunakan pendekatan baru, dengan cubaan menukar-nukar domain pula. Dari Autojohnography ke Autojohnografi dan kini Primajohnna. Sempena nama timangan perut beliau yang maju, iaitu Perut-maju-na.

Beliau mengangkat diri selaku terlalu hebat bagi mana-mana perempuan. Kebanyakan perempuan-perempuan ini terpedaya dengan ilusi. Menyangkakan bengkakkan besar itu adalah kelibat Denver. Hakikatnya, Denver tinggal didalam bengkakkan itu, menyorok dan ketakutan. Tempat itu bagaikan rumah agam zaman kolonial jika dibandingkan dengan saiz Denver.

Wajah jejaka ini boleh dilihat seperti rajah diatas. John Hafiz.

Ehem!*punya perut*Ehem!.

Benar, dia tattoo wajahnya sendiri di permukaan mulus perut beliau. Memorial Park mungkin.

Dengan keputusan cemerlang ‘A’ saya dalam mata pelajaran karangan UPSR. Saya merasakan penulisan John Hafiz ternyata berlainan. Dalam erti kata muziknya (Juga mendapat ‘A’ dalam peperiksaan hujung tahun), kedengaran Raw tetapi mempunyai komposisi dan jalinan muzik yang menarik. Tetapi demi perasaan egois, saya katakan penulisan beliau cetek.

Cukup disini saya mencemarkan mata kamu dengan gambar dan cerita sebegini dosa. Maaf jika kalian terpaksa samak mata selepas ini. Saya tidak mampu meneruskan review, maaf, ini terlalu menyiksakan. Pelbagai kejadian aneh berlaku ketika saya mahu menyiapkan gambar dan review ini. Seperti bau hanyir yang memualkan mula muncul secara tiba-tiba dari celah papan kekunci.



P/S:: Kadang-kala, ada yang menyangka John Hafiz memakai kuali di perut. Apa hal? Logik la skit.











20 comments:

  1. John Hafiz said...:

    Rubbish! Tolong buat lain, aku tak suka lansung.

  1. This comment has been removed by the author.
  1. s H i K i N said...:

    perut dia sgt kiut la.
    no wonder ramai gadis suka kan dia. hehehe
    dia memakai kuali di perut? klu mcm tu lagi lah bertambah kiut. haha

  1. John Hafiz said...:

    Fucken bad rep! Nahas kau makhluk celaka.

  1. somns said...:

    jgn buat lain..aku suka!!! feeewitttt......

    *penulisan terbaik dan tepat utk john..lalalalaaa...

  1. StingRay said...:

    HA HA HA HA HA HA......giloss...



    HA HA HA HA HA HA...

  1. John hafiz: kami semua suka! hehe! Apalagi bayar la.

    Elsa soraya: takleh hendle ke takde handle? bahaya bwk beskal takde hendLE..HEH!

    Shikin: cute ke? atau kamu rabun? cuba kira jari saya ada berapa? heh! kalau pakai kuali xcute, dah mcm ninja turtle terbalik je. hehe!

    julajulie: sakit pun lawak ke? hehehe!

    John hafiz: apahal komen lagi ni? purata sorang satu ja la..lepas ni mungkin kita kurang berbicara. heh!

    somns: see...ramai yang sukakan? haha!

    stingray: bukan gilos..cuma boroi je.. hehe!

  1. macam haram! hahaha.. tapi aku suka! kalau student aku buat lagu ni aku bagi A++


    kepada john , sakit hati sangat ka weh hati hang? aku concern.

  1. sol said...:

    hahahaahhahhahaah.lawak sangat.

    tp aku mcm kesian kat si john tu.isk3.ape la kamu2 neh.tabaik gado dalam tenet~

    hahahahahahahaahahaha

  1. StingRay said...:

    "Fucken bad rep! Nahas kau makhluk celaka." ujar john...

    john da marah.....!!


    sumpah kelakar...hahaha....

    kuali?... peh...

  1. azfa said...:

    aku suka blog nih...bikin hari jadi girang..

  1. lola-lola said...:

    em.kesian busung.
    kena buatan org ke?

  1. sHiKiN said...:

    saya xrabun,mmg cute. hehe!
    hoh? klu mcm ninja turtle terbalik xcute ke?

  1. fezaL Mohd said...:

    haha mepek ape dikau

  1. gadis kerinting said...:

    i think denver lagi famous dari john hafiz

    haha

  1. weed: aku nak jadi student hang la..hehe!
    kepada john hafiz "in your face!"

    sol: kesian? it's not even a word for him. heh!

    stingray: kalau dia marah akan lebih kelakar, corak perut mampu berubah rupa. heh!

    azfa: saya gemar ikan keli digoreng girang. huh!

    lola: bukan buatan orang, dia buat sendiri. haha!

    shikin: cute jugak, macam nak sepak! hehe!

    faizal: tak percaya pergi face2face dgn dia, tobat tak tipu.

    gadis kerinting: agree..overshadow by his own penis. kedengaran jijik. hehe!

  1. i/am/azmir said...:

    yang sebenarnya, sifat2 terpuji atau mahmudah yang john selalu tulis dalam blog dia tu, contohnya kacak, denver pink dan hot tu, adalah sifat aku.. kan??

  1. "Devan"cs said...:

    hayy..
    untuk anak muda yg ingin tau tentang cinta,pacar bka ja di :

    www.devan-love.blogspot.com

    tlonk ksih tau anak muda yg lain yah. .