Panorama Dasar Terbuka


Title : Biasa dia ni, nak kena ni.
Medium : paper, pen and photoshop
Technique : Sula dengan teknologi terkini


Panorama diatas ini, sudah menjadi benda biasa di Malaysia.
Jangan tengok lama-lama, nanti rasa rimas. Yang sejenis pula mungkin mula meramas. Ramas buah manggis atau kedondong mungkin perbuatan dibenarkan, ramas buah begentangan didalam kerandut sendiri dan mula terangsang, adalah dilarang didalam blog ini. Nak ramas masa baca blog watak lain saya benarkan.
Yang perempuan pun nak ramas juga? Boleh, dan jangan lupa pasang telefon tigaG anda dan rakam, beri pada teman lelaki yang sedang kusam, suram dan muram. Gerenti beres! Betul kata abang-abang sKRU.



P/S:: Jangan kata lukisan saya lucah, benda macam ini dah boleh bawak pergi masjid, pegang Al-Qur’an dan masuk TV kerajaan.

14 comments:

  1. i took the racket said...:

    i wonder brapa laju train tu

  1. i took the racket: bergantung pada status kehendak seksual driver, kalau dia gay pasti sgt laju. haha!

  1. John Hafiz said...:

    Awak sangat rebel...sexy!

  1. :: ShikiN :: said...:

    yg kat blah blakang tu sgt cute n sgt bulat. hihi! pelik tapi unik...

  1. O my love said...:

    (setelah tengok artwork ni) ish..dok remind, rewind neh.. macam satu artwork grafik artist tapi dah lupa nama dia.. dia stylize kan lebih real dengan 3D nya.. tapi konsep dia lebih goth. alahaiii lupa laa.. ishhh.. kalau tak boleh sarankan.. boleh anda usya artwork dia. nanti kalau ingat, akan di war war kan.

    satu painting dulu, artis malaysia buat (alahh..tak hingat lagi! banyak ratah semut neh!) dia paint semua bogel di pekan.. (ishh art teacher apa lagu ni tak hingat neh!)..artis tu berani.

    So, jika artwork anda nak bogel2 pun ok.. janji content kuat. :D

    *sekeh kelapa sendiri! banyak tak ingat neh!

  1. dah byk kat dunia nyata.. kat malaysia sndiri dah makin melambak.. kiri kanan belom pasti org yg slamat utk kita duduk and peratikan.. aku kadang2 pon takoot... huhu

    bro.. aku link ang pnya blog.. jgn marah na...

  1. innerview zine said...:

    jgn lupa datang art for grabs. :)

    btw o my love, artis malaysia tu nama die zulkifli dahlan.

  1. ledisordre said...:

    nice ni.
    smart, and sexy too. me like!

  1. odeng said...:

    wehhh...ang bila mau kawin nih...jangan ang men belakang sudah~!!lama tak jumpa tau2 kang dah kengkang....:D

  1. Ami said...:

    Sumpah aku tak nak naik dha transit aliran ringan kat Malaysia lepas tengok lukisan tuh. Ahahaha

  1. john hafiz: awak sgt sexy. saya kurang senang. hehe!

    shikin: ohoo~ dasar perempuan, sentiasa suka yg cute. tapi takpa, kita sama, sbb saya juga suka yang bulat2, juga sedikit lembut.

    o my love: wah! kamu punya infomarsi yang byk. sila2 kongsi bersama dengan saya. saya tak kisah jika kamu pelupa, kerana blog ini juga utk org2 yang rendah kapasiti otaknya. hehe!

    the animated bijan: buat apa nak takut kalau kamu tak mudah terpengaruh? adakah kamu ini masih sangsi dengan kehendak seksual sendiri? haha! gotcha!

    omarbrunoz: trimas.

    innerviewzine: saya akan dtg pada hari ahad. jika dibenarkan tuhan.

    ledisorder: thank, se-nice, se-smart dan se-sexy tuannya juga.

    odeng: aku masih lurus. anda itu yang masih sangsi, mana pergi title "budak paling hensem sekolah rendah slim river" kalau masih solo?

    ami: kamu bijak! sebijak saya.

  1. Rhona Zlan said...:

    wow, suka yang ni.

  1. chec. said...:

    Nice.

    Keep it up!