Riuk


Title : Riuk

Medium : Paper + Pen + Photoshop

Technique : Kalau jari Slash macam ni......mesti sekarang dia bukan gitaris.


Sudah agak lama, cuma terasa mahu meletakkan sesuatu,

90 hari mencari pensil, masih tidak mampu buahkan hasil.

Malam ini terlalu basah..

Medula oblogata tak boleh tolong,

Niat dihati cannot help me,

Saraf tunjang si penghantar masej hati, tak mampu bantu..

Sebab otak yang tak mahu.

Otak hantar masej..riuk, riuk, riuk.

Jari jemari jadi bengkok.

Lukisan jadi teruk.

"Jaga kau tunjang, belot ya?"Hati berkata.

Medula oblogata, rilek sahaja.


P/S:: Ingatkan berenang dengan masuk penjara sahaja boleh bebas? Tulis pun saya boleh buat secara bebas, Awesome!

4 comments:

  1. F A T said...:

    salam.

    hey i bought your stuff during artforgrabs the other day!

    aku paling suka lukisan kaler merah yang ada lelaki tunggu kat train station tu.what's the inspiration ek??

  1. ama said...:

    ok cun. nk follow hang mcm mana ni?

  1. Fat: sorry lambat tahap gaban Z potong 2 reply kamu punye komen. Thanks alot sanggup beli artwork saya. Hope to see u again, next time.
    Lukisan lelaki di train station itu inspirasi dari band bernama Infinite Delay.

    ama: follow ikut blakang la, kalau ikut depan dah jadi lead. hehe!

  1. ama said...:

    Hukoloh. Loyar buruk habis. hugaga. But your artwork really nice :)